IMG_2911.jpg

  OVER ONS   |   MENU   |   GROEPEN |   LOCATIE   |   RESERVEREN

Italiaans specialiteiten restaurant

traditionele gerechten sinds 1966

 

Sinds 1966 biedt Ristorante Napoli in Haarlem traditionele gerechten uit heel Italië

Ristorante Napoli is sinds 1966 een begrip in Haarlem op het gebied van Italiaanse specialiteiten. Gelegen naast de Grote Houtbrug op de hoek van het Houtplein en de Gasthuissingel is Ristorante Napoli niet meer weg te denken uit hartje Haarlem.

Ristorante Napoli ontleent inspiratie aan de traditionele Italiaanse keuken. Gerardo Cannavacciuolo heeft deze inspiratie meegenomen naar Nederland, waar hij in 1966 als één van de eerste Italiaanse restaurateurs de authentieke Italiaanse gerechten in Nederland introduceerde. Dat uit zich in de verschillende gewonnen prijzen zoals: Il cuoco d'oro, Il buona cucina en Trofee Italia (voor de beste pasta). Onze passie voor de Italiaanse keuken en gebruik van de beste ingrediënten heeft Ristorante Napoli geïnspireerd om als één van de weinige restaurants in Nederland diverse voor-, hoofd- en nagerechten bij u aan tafel te bereiden,

Of het nou om een romantisch diner, een gezellig familie etentje of een authentieke pizza uit onze pizzeria gaat, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken ook over diverse (boven-)zalen die geschikt zijn voor groepen en gezelschappen van 20 tot wel 150 personen. Ristorante Napoli biedt u tevens de mogelijkheid van afhalen, wij bezorgen niet.

 

Telefoon

(023) 532 4419

 

locatie

Houtplein 1
Haarlem, 2012 DD

 

Openingstijden

Ma-Zo 12:00–23:00
Dagelijks geopend voor lunch en diner

Het Menu

 

Heeft u een allergie of dieetwensen? Wij houden hier graag rekening mee
en zijn in het bezit van het certificaat "Allergenenbeheer" goedgekeurd door het NVWA & KHN

Groepen & partijen

Dankzij diverse aparte (boven-)zalen bent u ook met groepen en partijen voor zowel lunch, borrel als diner bij ons in het restaurant aan het juiste adres. Voor gezelschappen vanaf 20 tot en met 150 personen hebben wij geschikte ruimtes en kunnen wij, rekening houdend met uw wensen rondom het menu en dranken, een passend voorstel uitbrengen.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor onder meer recepties, bruiloften, product- en bedrijfspresentaties, vergaderingen, familiefeesten, workshops en buffetten.

Diverse zalen beschikken ook over een eigen (invaliden-)toilet, garderobe en bar. We hebben in het restaurant tevens beschikking over een beamer, scherm en microfoon. Neem gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

Ristorante Napoli biedt u tevens de mogelijkheid voor catering van feesten en partijen, vraag ons naar de mogelijkheden.

LOCATIE

Houtplein 1, 2012 DD, Haarlem

Parkeren

Op slechts 50 meter afstand van Ristorante Napoli ligt parkeergarage Houtplein.

Nabijgelegen

Ristorante Napoli bevindt zich op 100 meter van het Carlton Square hotel, op 200 meter van het Frederikspark, op 300 meter van het Frans Hals museum en op 500 meter afstand van de Stadsschouwburg Haarlem.

TELEFOON

(023) 532 4419

OPENINGSTIJDEN

Ma-Zo 12:00–23:00
Dagelijks geopend voor lunch en diner

 
IMG_3032.jpg

Reserveren

Telefoon

(023) 532 4419

 

locatie

Houtplein 1
2012 DD, Haarlem

 

Openingstijden

Ma-Zo 12:00–23:00
Dagelijks geopend voor lunch en diner